134225
Książka
W koszyku
(Studia i Monografie / Politechnika Opolska, ISSN 1429-6063 ; z. 478)
Na okładce akronim serii: SiM.
Bibliografia, netografia, wykaz norm i aktów prawnych przy większości prac.
Wypożyczalnia: można wypożyczyć sygn. 146223 - 146226; Zarezerwuj egzemplarz (4 egz.)
Biblioteka WM: tylko na miejscu sygn. M 14560; (1 egz.)
1.BIŁOŚ Ł, CZABAJ S., JURUĆ M. Ocena jakości miodów pod względem wybranych cech fizycznych 2.BIŁOŚ Ł, CHEŁSTOWSKA R. Wpływ sposobu suszenia wybranych owoców cytrusowych na zawartość olejków eterycznych 3.BORSUK G., PAWŁOWSKI P., POCHWAŁA S., WYDRYCH J. Eksperymentalna i teoretyczna analiza wpływu materiałów i kształtek konstrukcyjnych na wysokość strat ciśnienia wody w domowych instalacjach centralnego ogrzewania 4.BORSUK G., POCHWAŁA S., WYDRYCH J., ZUBIK J. Zastosowanie narzędzi BIM w projektowaniu instalacji wewnętrznych budynków jednorodzinnych 5.DEREŃ K, SZEWCZYK A., CIENIAWSKA B., OWSIAK Z. Copper deposition on the sprayed objects depending on the type of applied preparation and nozzle 6.DÓHNER E., TOMASZEWSKI S. Wpływ preparatów zawierających pożyteczne mikroorganizmy na zawartość białka w pszenicy podczas nawilżania ziarna i przechowywania w silosach 7.ŁUSIAK T., TOMASZEWSKI S. DOLEŻAL P., ZEMAN L., SZWEDZIAK K, POLAŃCZYK E. System konzervace obilovin s vyśśi vlhkos 8.DĄBROWSKA-MOLENDA M., NAWROCKI L. Czy tylko człowiek jest smakoszem? 9.HETMAŃCZYKI. Wpływ rozmiaru ogumienia na bezpieczeństwo i komfort użytkowników ruchu 10.JAKUBOWSKI T., LOPUSHNYAK V., SYROTYUK S. Wybrane aspekty prac badawczo-rozwojowych 11.LEDWON K.Z. Inteligentne nanostruktury jako współczesne artefakty o nieograniczonym zastosowaniu 12.LESZCZYŃSKA D., PRÓCHNIAK T., DOMAŃSKA J., KOSTIW P. Rola jęczmienia w produkcji roślinnej 13.MATUSZEK D., CHEŁPA A. Zastosowanie substancji słodzących w produkcji żywności 14.OWSIAK Z., WOLNIAK B. Infrastruktura procesów logistycznych w gospodarstwach rolnych 15.SOBOL Z., JAKUBOWSKI T.,LOPUSHNYAK V., SYROTYUK S. Oddziaływanie czynników związanych z produkcją ziemniaka i jego przetwarzaniem na stężenie akrylamidu w produktach smażonych i pieczonych 16.TOMASZEWSKI S., ŚUSTOVA K, KALHOTKA L.,POLAŃCZYK E., PLICH T., Jakość mikrobiologiczna jogurtu pod koniec okresu przydatności do spożycia 17.WRONA P., SOBOL Z., JAKUBOWSKI T. Charakterystyka systemów zapewniania jakości i bezpieczeństwa żywności

Sygnatura czytelni BWM: IX I 125
Pliki multimedialne:
Status dostępności:
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 146226, 146225, 146224, 146223 (4 egz.)
Biblioteka WM
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. M 14560 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Na okładce akronim serii: SiM.
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografia, netografia, wykaz norm i aktów prawnych przy większości prac.
Uwaga dotycząca finansowania
Dofinansowanie ze środków Wojewódzkiego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej w Opolu.
Uwaga dotycząca języka
Część prac w języku angielskim, czeskim. Streszczenie w języku angielskim przy większości prac.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej