135742
Book
In basket
(Studia i Monografie / Politechnika Opolska, ISSN 1429-6063 ; z. 478)
Na okładce akronim serii: SiM.
Bibliografia, netografia, wykaz norm i aktów prawnych przy większości prac.
Wypożyczalnia: można wypożyczyć sygn. 146223 - 146226; Zarezerwuj egzemplarz (4 egz.)
Biblioteka WM: tylko na miejscu sygn. M 14560; (1 egz.)
1.BIŁOŚ Ł, CZABAJ S., JURUĆ M. Ocena jakości miodów pod względem wybranych cech fizycznych 2.BIŁOŚ Ł, CHEŁSTOWSKA R. Wpływ sposobu suszenia wybranych owoców cytrusowych na zawartość olejków eterycznych 3.BORSUK G., PAWŁOWSKI P., POCHWAŁA S., WYDRYCH J. Eksperymentalna i teoretyczna analiza wpływu materiałów i kształtek konstrukcyjnych na wysokość strat ciśnienia wody w domowych instalacjach centralnego ogrzewania 4.BORSUK G., POCHWAŁA S., WYDRYCH J., ZUBIK J. Zastosowanie narzędzi BIM w projektowaniu instalacji wewnętrznych budynków jednorodzinnych 5.DEREŃ K, SZEWCZYK A., CIENIAWSKA B., OWSIAK Z. Copper deposition on the sprayed objects depending on the type of applied preparation and nozzle 6.DÓHNER E., TOMASZEWSKI S. Wpływ preparatów zawierających pożyteczne mikroorganizmy na zawartość białka w pszenicy podczas nawilżania ziarna i przechowywania w silosach 7.ŁUSIAK T., TOMASZEWSKI S. DOLEŻAL P., ZEMAN L., SZWEDZIAK K, POLAŃCZYK E. System konzervace obilovin s vyśśi vlhkos 8.DĄBROWSKA-MOLENDA M., NAWROCKI L. Czy tylko człowiek jest smakoszem? 9.HETMAŃCZYKI. Wpływ rozmiaru ogumienia na bezpieczeństwo i komfort użytkowników ruchu 10.JAKUBOWSKI T., LOPUSHNYAK V., SYROTYUK S. Wybrane aspekty prac badawczo-rozwojowych 11.LEDWON K.Z. Inteligentne nanostruktury jako współczesne artefakty o nieograniczonym zastosowaniu 12.LESZCZYŃSKA D., PRÓCHNIAK T., DOMAŃSKA J., KOSTIW P. Rola jęczmienia w produkcji roślinnej 13.MATUSZEK D., CHEŁPA A. Zastosowanie substancji słodzących w produkcji żywności 14.OWSIAK Z., WOLNIAK B. Infrastruktura procesów logistycznych w gospodarstwach rolnych 15.SOBOL Z., JAKUBOWSKI T.,LOPUSHNYAK V., SYROTYUK S. Oddziaływanie czynników związanych z produkcją ziemniaka i jego przetwarzaniem na stężenie akrylamidu w produktach smażonych i pieczonych 16.TOMASZEWSKI S., ŚUSTOVA K, KALHOTKA L.,POLAŃCZYK E., PLICH T., Jakość mikrobiologiczna jogurtu pod koniec okresu przydatności do spożycia 17.WRONA P., SOBOL Z., JAKUBOWSKI T. Charakterystyka systemów zapewniania jakości i bezpieczeństwa żywności

Sygnatura czytelni BWM: IX I 125
Media files:
Availability:
Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 146226, 146225, 146224, 146223 (4 egz.)
Biblioteka WM
Copies are only available in the library: sygn. M 14560 (1 egz.)
Notes:
General note
Na okładce akronim serii: SiM.
Bibliography, etc. note
Bibliografia, netografia, wykaz norm i aktów prawnych przy większości prac.
Funding information note
Dofinansowanie ze środków Wojewódzkiego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej w Opolu.
Language note
Część prac w języku angielskim, czeskim. Streszczenie w języku angielskim przy większości prac.
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again